Μαλλιά

Brazilian Keratin Treatment

Η αυθεντική θεραπεία Brazilian Keratin Treatment και η αγωγή Chocolate Brazilian Complex Keratin Treatment

Εκτός από την κερατίνη, η αγωγή Chocolate Brazilian Complex Keratin Treatment περιέχει και ένα μείγμα από απαραίτητα αμινοξέα, αποτελούμενο από έντεκα άλλες πρωτεΐνες, βούτυρο cupuacu, βούτυρο κακάο, ορυκτέλαια, πρωτεΐνες από λινέλαιο και αιθέρια έλαια.

Αν τα μαλλιά του πελάτη σας είναι πολύ τραχιά, αφρικανικού τύπου ή αν έχει υπερβολικά σφιχτές μπούκλες, η φόρμουλα με τη σοκολάτα θα έχει πιο δραστικό αποτέλεσμα από την αρχική φόρμουλα. Η διαφορά στα αποτελέσματα έγκειται στο ότι το μείγμα από απαραίτητα αμινοξέα και τα διάφορα έλαια καθιστούν τη φόρμουλα πιο βαριά, πιέζοντας τα μαλλιά και αφήνοντάς τα πιο ίσια.

Βαφή, ανταύγειες και η BKT

Αν ο πελάτης σας επιθυμεί βαφή ή ανταύγειες θα πρέπει να τα κάνετε ΠΡΙΝ εφαρμόσετε την Brazilian Keratin Treatment. Πραγματοποιώντας τη βαφή ή τις ανταύγειες πριν από την BKT θα επιμηκύνετε τη διάρκεια της βαφής, καθώς όταν χρησιμοποιείτε το σίδερο ισιώματος στους 230°C προκειμένου να κρυσταλλώσετε το προϊόν πάνω στο μαλλί, στεγανοποιείτε την επιδερμίδα.

Για τον ίδιο λόγο θα πρέπει να περιμένετε τουλάχιστον 2 ή 3 εβδομάδες αφού εφαρμόσετε την BKT, επειδή η επιδερμίδα δεν θα είναι αρκετά πορώδης, ώστε να απορροφήσει τη βαφή. Επίσης, βάφετε μόνο τη ρίζα και όχι τις άκρες, γιατί θα χαθεί η ένταση της θεραπείας.

Για μόνιμη βαφή ή ανταύγειες

Εφαρμόστε τη μόνιμη βαφή ή τις ανταύγειες ως συνήθως. Κατά το λούσιμο, χρησιμοποιήστε το σαμπουάν καθαρισμού/προεπεξεργασίας και στη συνέχεια εφαρμόστε την BKT.

Για ημι-μόνιμη βαφή

Καθώς με την ημιμόνιμη βαφή, η βαφή εναποτίθεται μόνο στο εξωτερικό μέρος της επιδερμίδας, χρησιμοποιήστε πρώτα το σαμπουάν καθαρισμού/προεπεξεργασίας και δεύτερη την ημιμόνιμη βαφή. Ξεπλύνετε τη βαφή μόνο με νερό και στη συνέχεια εφαρμόστε την BKT. Για να εφαρμόσετε τη βαφή μετά την BKT, ΠΡΕΠΕΙ να περιμένετε τουλάχιστον 2 έως 3 εβδομάδες προκειμένου η επιδερμίδα να γίνει αρκετά πορώδης, ώστε να απορροφήσει τη βαφή.

Μη επεξεργασμένα μαλλιά (που δεν έχουν βαφτεί προηγουμένως ή δεν έχουν υποστεί χημική επεξεργασία)

Τα μη επεξεργασμένα μαλλιά είναι λιγότερο πορώδη από τα μαλλιά που έχουν βαφτεί ή έχουν υποστεί χημική επεξεργασία. Γι’ αυτόν τον λόγο, συνιστούμε να κάνετε 3 σχολαστικά λουσίματα με σαμπουάν με ένα μείγμα ίσων μερών από σαμπουάν προεπεξεργασίας και υπεροξειδίου 20 volume, το οποίο θα βοηθήσει την τρίχα να γίνει πιο πορώδης, επιτρέποντάς της να απορροφήσει το προϊόν. Αν δεν το κάνετε, υπάρχουν πιθανότητες τα αποτελέσματα της πρώτης Brazilian Keratin Treatment να μην είναι ιδιαίτερα επιτυχή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *